ZÁLOGHITEL

Amennyiben pénzre van szüksége és nem szeretne végérvényesen megválni arany-ezüst ékszerétől, vagy használt, de jó állapotú műszaki cikkétől, érték tárgyától, akkor a záloghitel egy tökéletes lehetőség a gyors, bürokráciamentes és teljesen diszkrét pénzszerzéshez.

Vállalkozásunk pillanatok alatt biztosít  zálogkölcsönt 30 és 90 napos futamidőre is, hosszabbítási lehetőséggel.

Cégünk a zálogtevékenységet, a Nyugat Takarék Szövetkezet kiemelt közvetítőjeként végzi.

THM 39,73%

ÉRTÉKESÍTÉS
Ékszerboltunkban nagyon kedvező áron juthat hozzá használt- és új arany-ezüst ékszerekhez, márkás karórákhoz és porcelánokhoz. Műszaki kisáruházunkban pedig bőven a piaci ár alatt vásárolhat kifogástalan állapotú, sok esetben garanciális termékeket.
FELVÁSÁRLÁS

Megunt tört- vagy fazon arany ékszerét a legmagasabb napi áron vásároljuk fel, vagy számítjuk be.

Valamint hibátlan állapotú műszaki cikkére is szívesen adunk ajánlatot.

EGYÉB
Ékszerjavításra is lehetőség van. Sérült arany-ezüst ékszerét tapasztalt becsüseink megvizsgálják és felveszik javításra, amely munkát precíz, sok év tapasztalattal rendelkező ötvösünk végez.

Cégünk kérésre szakértői becslést is végez.

Rólunk

Vállalkozásunkat 1991 tavaszán alapította Rajnai Sándor, aki jelenleg is a cég ügyvezetője és szakértő főbecsüse.

A Mini-Bizi Zálogház volt a régió első zálogháza és azóta is töretlenül állunk ügyfeleink rendelkezésére. 2016 elején egy újabb üzlethelyiséggel bővültünk, amelynek köszönhetően ki tudtunk alakítani egy külön álló Ékszerboltot, valamint egy Használt Műszaki Kisáruházat is. Zálogtevékenységünket mindkét helyiségben igénybe vehetik, attól függően, hogy mi a zálog tárgya.

A zálogosítás mellett fő tevékenységünk még az adás-vétel, így esztétikus és átlátható üzlethelyiségeinkben új- és használt arany-ezüst ékszereket, porcelánokat, órákat vásárolhat bőven a piaci ár alatt, valamint műszaki kisárházunk gyakran frissülő, széles választékából is válogathat kedvére és rendkívül kedvező áron juthat hozzá kitűnő állapotú műszaki cikkekhez.

A ZÁLOGHITELEZÉS FOLYAMATA

1.

HOZZA BE ÉRTÉKÉT

2.

MI FELBECSÜLJÜK

3.

AZONNAL FIZETÜNK

Nagyon segítőkész és szakértő kiszolgálás. Sok mindent lehet az üzletben találni, nem is gondolná az ember… Szóval érdemes benézni akár csak érdeklődőként is. Csak ajánlani tudom.

Pataki Bálint

2017-ben vásároltam egy Stihl fűrészt, amit a mai napig használok, és maximálisan megvagyok vele elégedve. Ajánlom mindenkinek.

Bogdán Zoltán

8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 20. (az udvarban)

+36 93 321 756, +36 30 997 53 54

rajnaitamas84@gmail.com